Takip Edin

Haber

Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’ndan, Enerjisa Üretim’in Santralinde Konser

Yayınlanma tarihi

-

Türkiye’nin lider özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, gençlere sunduğu destek kapsamında Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’nın (TUGFO) 2022 sponsorları arasında yer aldı. Ünlü maestro Cem Mansur yönetimindeki genç sanatçılardan oluşan orkestra, Enerjisa Üretim’in Balıkesir’de bulunan rüzgar enerjisi santralinde özel bir konser de verdi.

Gençlerin nitelikli eğitim almasını ve gelişmesini destekleyen Enerjisa Üretim bu amaçla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Sabancı Vakfı öncülüğünde kurulan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’nın 2022 yılında sponsoru oldu. Enerjisa Üretim, bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmaları, Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Cem Mansur’un yönettiği 65 müzisyenden oluşan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası konseriyle sürdürdü. Sabancı Vakfı desteğiyle kurulan ve her yıl Türkiye’nin dört bir yanından konservatuvar öğrencilerine eğitim veren Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’nın 2022 yılı sponsorları arasında yer alan Enerjisa Üretim, TUGFO’ya verdiği desteği rüzgâr türbinleri ve güneş panelleri arasında gerçekleştirilen ikonik bir performansla duyurdu.  Dinleyicilere keyifli anlar yaşattığı performans aynı zamanda bir rüzgâr santralinde verilen ilk klasik müzik konseri olarak kayıtlara geçti. Enerjisa Üretim, bu alanda gençlerin eğitimi ve gelişimine katkı sunma vizyonunun altını çizmek amacıyla konser görüntülerinin de yer aldığı bir de tanıtım filmi hazırladı.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Enerjisa Üretim İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Gürkale, “Farklı alanlarda toplumun ihtiyaçlarına yönelik katkımızı sürekli artırmaya odaklanan bir kültüre sahibiz. Bu kapsamda sosyal sorumluluk politikamız doğrultusunda özellikle çocukların ve gençlerin gelişimine yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin ilgi duydukları alanda iyi yetişmesi, başarılı olması için iş dünyasının sunduğu desteğin çok önemli bir katkısı olduğuna inanıyoruz. Bu amaçla yaptığımız çalışmalara çok önemsediğimiz TUGFO 2022 sponsorluğuyla devam ediyoruz. Sponsorluk kapsamında ilk etkinliğimizi de Balıkesir Rüzgar Enerji Santralimizde gerçekleştirdik. Sayın Cem Mansur’un yönetiminde, birbirinden değerli çok sayıda konservatuvar öğrencisini ağırlamanın mutluluğunu yaşadık.  Sabancı Vakfı destekleriyle kurulan, yurt içinde ve yurt dışında çok değerli çalışmaları olan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası yöneticilerine ve değerli sanatçılarına santralimizde sergiledikleri bu performans ve sürece sundukları katkı nedeniyle tüm Enerjisa Üretim çalışanları adına teşekkürlerimi sunuyorum. TUGFO’nun 2022 sponsorluğu vesilesiyle, Türkiye’de müziğe gönül vermiş, kendisini bu alanda geliştiren ve bunun için çabalayan gençleri büyük bir gururla takip ediyor ve takdir ettiğimi belirtmek istiyorum. Bugün burada eğitim alan genç müzisyenlerin her birinin ilerde kendi alanlarında çok başarılı işlere imza atarak ülkemizin kültür sanat elçileri olacaklarına inancım tam. Her birine sanat yolculuklarında başarılar diliyorum, onların başarılarıyla hep gurur duyacağız,” dedi.

Devamını oku
Reklam
Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber

Girişimcilik Ve Arge Alanında Deneyimlerini Paylaştı

Yayınlanma tarihi

-

 

Elfatek Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün Girişimcilik ve Ar-Ge alanındaki 18 yıllık şirket deneyimlerini Fakültede öğrencileri ile paylaştı.

Bilginin üretiminde insana ve çevreye esas alarak bilimsel etik ve evrensel değerleri yerel çerçevede ele alan ve disiplinler arası çalışmaları ön plana çıkaran Selçuk Üniversitesi, görkemli geçmişi ve bilim dünyasındaki saygın ismini her daim dinç tutmaya çalışan bir kurum olmak hedefinde olmaya devam ediyor. Bilimsel, yenilikçi, sanatsal, kültürel ve sosyal sorumluluk projelerine açık bir kurumsal yapı olarak yapan Selçuk Üniversitesi 10.Programında Elfatek Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün’ü ağırladı.

“Programı dinleyen arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim”

Eleştirel düşünme yeteneği kazanmış, üretken ve yenilikçi bireyler yetiştirmek ve bu amaçla eğitimde öncü olmaya devam eden olan Selçuk Üniversitesi 10. Programımızda,  Girişimcilik ve Kariyer Topluluğunun düzenlemiş olduğu programında gençlerle bir araya geldi.  Elfatek Yönetim Kurulu Başkanı “Programda emeği geçen Selçuklugikat topluluğundaki arkadaşlar teşekkür eder, programı dinleyen arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Reklam
Devamını oku

Haber

Seri İmalat Felsefesi ile Üretim Yapılıyor

Yayınlanma tarihi

-

 

Yüksek kalite standartlarında seri imalat felsefesi ile üretim yapan Konya Saraylı, üretime başladığı günden bu yana sürekli gelişim göstermiş, kalite ve teknoloji yatırımlarını sürdürmüştür.

Ulaştığı üretim kapasitesi ile mevcut fabrikası ihtiyaca cevap vermeyince, inşaatını ve makine yatırımlarını tamamladığı yeni fabrikasına Temmuz 2007’de taşınmıştır.  Müşteri geri bildirimleri ile beslenen ar-ge departmanımız bugün tüm dünyanın beğenisini kazanmış modelleri ile 46’un üzerinde ülkeyi Saraylı kalitesi ile tanıştırmıştır. Her zaman kalite, daima müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket eden Konya Saraylı var olduğu müddetçe yenilik ve gelişmelerini sürdürecektir.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Yerli üretim manliftlerde inanılmaz indirimler var. Herkes İçin ergonomik ve kullanışlı bir ürün.  Müşterilerinin ürünlerini kullanırken huzur ve mutluluk duyduğu “İdeal firma” olmak,  Dünyanın her yerinde, aynı yüksek kalitede evrensel hizmet sunmak,  Endüstriyel kullanıcılara yönelik kurumsal çözümler üretmek,  Yerel ve küresel dağıtım ağında organik büyüme sağlamak.  Çevreci üretim politikaları  Etkin işletme ve gider yönetimini sağlamak.  Müşterilerine küresel normlarda kalite standartları sunmak müşterilerimize sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Daha fazla bilgi ve teklif için; 444 52 39 numaralarından ulaşabilirsiniz.

Reklam
Devamını oku

Haber

Kadınlar Artık Her Yerde

Yayınlanma tarihi

-

 

TET Global Lojistik, Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi projesinde, proje ortağı olarak yer alıyor

TET Global Lojistik, Ford Trucks’ın kadın kamyon şoförlerine yönelik başlattığı projede proje ortağı olarak yer alarak kadınların meslek edinmesine destek oluyor. Dökme kimyasal taşımacılık ve lojistik çözümleri sunan TET Global Lojistik, Ford Trucks’ın yeni projesi olan “Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi”nde proje ortağı olarak yer aldığını duyurdu. Bu proje, kadınların yeni bir meslek edinmelerine ve kariyer yapmalarına olanak tanımayı hedefliyor.

ADAYLARIN MASRAFLARI KARŞILANACAK

Kadın Kamyon Şoför Akademisi ile ilgili detaylar şu şekilde oluyor. Eğitime Dair Bilgiler: Eğitim, HED Akademi tarafından verilecek olup, adayların yol, yemek ve ehliyet masrafları HED Akademi tarafından karşılanacak. İstihdam Desteği: Eğitimini başarıyla tamamlayan adaylar, Nuh Beton bünyesinde “kamyon sürücüsü” unvanıyla işe başlayacaklar.

Reklam

22 YAŞ ÜSTÜ KADINLAR BAŞVURU YAPABİLİRLER

TET Global Lojistik, bu önemli projede proje ortağı olarak yer alarak, kadınların iş hayatına katılımını desteklemeyi ve lojistik sektöründe çeşitliliği artırmayı hedefliyor. TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, konu hakkında şunları söyledi: “Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi projesinde proje ortağı olarak yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu proje, kadınların lojistik sektöründe daha fazla yer almasını ve kariyer yapmasını destekleyerek sektörümüzde çeşitliliği artırmayı amaçlıyor. TET Global Lojistik olarak, kadınların iş hayatına katılımını teşvik etmek ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmak için çaba gösteriyoruz.”

Devamını oku

Trend olan