Takip Edin

Ağır Yük Taşıma Araçları

Volvo kompakt ekskavatörler verimli ve güvenli çalışma sağlıyor

Yayınlanma tarihi

-

Volvo Iş Makinaları’nın Türkiye distribütörü Ascendum Makina, uzun yılladır kompakt ekskavatörlerin en çok tercih edilen tedarikçileri arasında yer alıyor. Markanın tercih sebeplerinin ilki, Volvo İş Makinaları’nın rakip kompakt makinelere kıyasla gösterdiği yüksek performans, üretkenlik ve pratik çalışma imkanı. Yüksek üretkenlik ve düşük yakıt tüketimiyle birlikte Ascendum Makina, sağladığı etkin satış sonrası hizmetlerle de işletme maliyetlerine destek oluyor. Dar alanlarda efektif çalışma Volvo İş Makinaları tarafından üretilen kompakt ekskavatörler, konforlu kabinlere ve hassas işlemler için kullanımı kolay gelişmiş kontrol levyelerine sahip.

Volvo kompakt ekskavatörler verimli ve güvenli çalışma sağlıyor - Formen  Dergisi

Güvenli ve çalıştırması kolay bir tasarıma sahip olan makineler 2 ton sınıfında ECR18E ve kabinli EC18E, 3-4 ton arasında ECR35D, 5-6 ton sınıfında EC60E ve 8-9 ton arası sınıfta ECR88D ile pazara sunuluyor. Volvo kompakt ekskavatörler, yüksek kaldırma kapasiteleri, kolay servis ve bakım, dar alanlarda efektif çalışma ve taşıma kolaylığı özellikleri ile işlerin hızlı ve güvenli yapılmasını sağlıyor. EC60E 60 beygir gücünde 1500 devirde 22iNm tork üretebilen Volvo D2.6 H dizel motorla donatılı. Makine son emisyon düzenlemelerini tamamen karşılıyor. 3111 bom,ı.6m arm ve 0.187 metreküplük kova ile kullanıcıların hizmetine sunuluyor. 44 kN’luk koparma kuvvetine sahip EC60E kule dönüşü yapmadan sağa sola dönebilen offset bom, yüke duyarlı tip ana hidrolik sistem, fabrika montajlı kırıcı hattı ve dozer bıçağı gibi pek çok ayrıcalığa sahip. Yakıt tasarrufu sağlayan otomatik rolanti sistemi Makine üzerinde yakıt tasarrufa sağlayan otomatik rolanti sistemi ve levyelere ayarlanan süre boyunca dokunulmadığmda, makinenin gereksiz çalışmasını önlemek için eklenmiş motor otomatik kapama gibi özelliklere sahip.

Volvo kompakt ekskavatörler verimli ve güvenli çalışma sağlıyor - Formen  Dergisi

EC6oE’de ayrıca her seviyeden servis imkanı, sınıfının en geniş görüf açısına sahip kabini ve kabine çıkarken 3 noktalı tutunma bulunuyor. Makine; geniş çalışma alanına sahip kabin içerisinde süspansiyonlu koltuk ile birlikte hareket eden levyeler, geniş led ekran üzerinden her seçeneğe kolaylıkla erişim imkanı ve geniş saklama alanları gibi özellikleriyle güvenlik ve konforda lider konumda, ü 40 ÜRÜN TANITIM FORMEN Ekim 2023 V Volvo kompakt ekskavatörler ^fâpIHgL verimli ve güvenli kenlik ve düşük yakıt tüketimiyle birlikte Ascendum Makina, sağladığı etkin satış sonrası hizmetlerle de işletme maliyetlerine destek oluyor.

Satılık Volvo mini ekskavatör fiyatları | Machineryline Türkiye

Koparma kuvvetine sahip EC60E kule dönüşü yapmadan sağa sola dönebilen offset bom, yüke duyarlı tip ana hidrolik sistem, fabrika Dar alanlarda efektif çalışma montajlı kırıcı hattı ve dozer bıçağı gibi pek çok ayrıcalığa sahip. Volvo İş Makinaları tarafından üretilen kompakt ekskavatörler, konforlu kabinlere ve hassas işlemler için kullanımı kolay gelişmiş kontrol Yaklt tasarrufu Sağlayan otomatik rolanti SİStemİ levyelerine sahip. Güvenli ve çalıştırması kolay bir tasarıma sahip olan Makine üzerinde yakıt tasarrufa sağlayan otomatik rolan- makineler 2 ton sınıfında ECR18E ve kabinli EC18E, 3-4 ton arasında ti sistemi ve levyelere ayarlanan süre boyunca dokunulma- ECR35D, 5-6 ton sınıfında EC60E ve 8-9 ton arası sınıfta ECR88D ile dığmda, makinenin gereksiz çalışmasını önlemek için ek- pazara sunuluyor. Volvo kompakt ekskavatörler, yüksek kaldırma ka- lenmiş motor otomatik kapama gibi özelliklere sahip, pasiteleri, kolay servis ve bakım, dar alanlarda efektif çalışma ve taşıma EC6oE’de ayrıca her seviyeden servis imkanı, sınıfının en geniş görüş kolaylığı özellikleri ile işlerin hızlı ve güvenli yapılmasını sağlıyor. açısına sahip kabini ve kabine çıkarken 3 noktalı tutunma bulunu- EC60E 60 beygir gücünde 1500 devirde 22iNm tork üretebilen yor. Makine; geniş çalışma alanına sahip kabin içerisinde süspan- Volvo D2.6 H dizel motorla donatılı.

 

Devamını oku
Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ağır Yük Taşıma Araçları

Kuzey İstanbul Astra’yı Tercih Etti

Yayınlanma tarihi

-

Kemerburgaz’da yer alan Kuzey İstanbul şantiyesinde çalışan Astra ağır hizmet kamyonları, yüksek kapasite ve performansı ile dikkat çekiyor.

Ana faaliyet alanları arasında madencilik, hafriyat geri dönüşüm işletmeciliği, gayrimenkul geliştirme ve yatırımları, inşaat taahhüt projeleri, beton, yol alt ve üst yapısı ve asfalt agregası ile beton ve asfalt üretimi olan Kuzey İstanbul A.Ş., yeni kamyon yatırımlarında Astra ağır hizmet kamyonlarını tercih etti. Kemerburgaz’da bulunan taş ocağında kullanılmak üzere Kuzey İstanbul filosuna dahil olan 10 adet Astra 84.51 serisi ağır hizmet tipi kamyon, yüksek kapasitesi ve performansı ile fark yaratıyor. Hem agrega üretimi hem döküm işlemlerinin yürütüldüğü oldukça geniş bir alanda çalışan Astra ağır hizmet tipi kamyonlar, zorlu çalışma şartlarında gösterdiği yüksek performans ile üretime önemli kaktı sağlıyor.

 

Geniş bir makine parkına sahibiz

Kuzey İstanbul A.Ş. Makine ve Araçlar Formeni Hayati Doğan, oldukça yoğun bir tempoda geniş ve zorlu bir arazide çalıştıklarını söyleyerek, “Geniş bir makine parkına sahibiz. Genç bir makine filomuz var ve bu filoyu sürekli güçlü ve genç tutmak bizler için önemli. Filomuza yeni kattığımız Astra ağır hizmet kamyonları da bizim için üretim kapasitesi ve hızımızı artırma anlamında memnun edici bir yatırım oldu. Daha çok yeni olmasına rağmen, ocaktaki performansları bizleri fazlasıyla memnun etti diyebilirim. Gerek düşük işletme maliyeti ve yakıt sarfiyatı, gerekse yüksek kapasitesi ile önemli avantajlar sunduklarını bu kısa sürede gözlemleme, sahadan duyma fırsatı bulduk” dedi.

Yüksek Kapasite, Düşük İşletme Maliyeti

Firmaların en önemli hedefinin düşük işletme maliyeti ile üretim yapmak olduğunun altını çizen Hayati Doğan, “Firmamızın almış olduğu bu yeni araçlar ile çok daha yüksek verimle ve daha düşük maliyetlerle üretim yapacağımıza eminim” diye konuştu. Astra ağır hizmet tipi kamyonlarını pazarda duyduklarını ve tamamen ağır hizmet koşulları için üretildiklerini bildiklerini ifade eden Hayati Doğan, “Astra doğuştan ağır hizmet bir kamyon ve bunu size hemen hissettiriyor. Ağır hizmet için özel olarak üretilmiş tüm dünyanın bildiği bileşenlere sahip, optimize edilmiş bir tasarımı var. Bu da kamyona olan güveni daha da pekiştiriyor. Astralarla ilgili şu ana kadar sahadan geri dönüşler fazlasıyla iyi. Üretimde artış, verimlilikte artış bizler için memnun edici bir sonuç” şeklinde konuştu.

Yaygın Servis Ağı ve Güvenilir Ortaklık

Türkiye temsilciliğini TSM GLOBAL’in yaptığı Astra ağır hizmet kamyonlarının satış sonrası olarak kendilerine güven verdiğini ifade eden Hayati Doğan, “Makineyi alırken pek çok kritere bakılır ve bunlardan biri de elbette satış sonrası hizmetler. TSM GLOBAL bu anlamda bizleri tatmin eden güvenilir bir iş ortağı diyebilirim. Makinelerin çalışmaya başladığı günden bu yana sundukları hizmet ve yaklaşımları bizleri çok memnun etti” dedi. Şantiyenin zorlu koşullarına değinen Hayati Doğan, “Eğim var, virajlar, inişler, çıkışlar var. Zaman zaman hava koşullarından ötürü ağırlaşan zemin var. Yoğun toz ve yüksek hava sıcaklığı var. Tüm bunlar çalışmayı zorlayan etkenler ve Astra ağır hizmet kamyonların bu ortamda gösterdiği performans çok önemli. Konuştuğumuz şoförler bu anlamda kamyonların performansına dair olumlu dönüşler yaptılar. Bu da bizler için önemli ve memnuniyet verici bir değerlendirme” dedi.

Kuzey İstanbul A.Ş. son yaptığı 10 adet Astra ağır hizmet tipi kamyon yatırımının yanı sıra 1 adet Terex RT1070 arazi tipi vinç ile 2 adet Ammann ARS150 toprak silindirini de filosuna ekleyerek gücüne güç kattı.

 

Devamını oku

Ağır Yük Taşıma Araçları

İzmir’de 1. Arustek Fuarı Heyecanı

Yayınlanma tarihi

-

Yerli imalat sanayi sektörüne ivme kazandıracak 1. Arustek-Araç Üstü Ekipmanları, İş Makineleri ve Teknoloji Fuarı, 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Kartepe Fuarcılık organizatörlüğünde, ARÜSDER desteği ile Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi olan İzmir’de kapılarını katılımcılarına ve ziyaretçilerine ilk kez açmaya hazırlanıyor. 

 

 

Fuarın Organizatörlüğünü yapan, KartepeGroup Fuarcılığın Koordinatörü  Şener MERAL in  yaptığı basın açıklamasında Arustek fuarına Araçüstü üretime katma değer yaratan sektörü ve tedarikçi firmalarının fuara katılmasının avantajları hakkında şunları dile getirdi.

Tarihi  bir liman kenti olan İzmir’de gerçekleşecek olan Arustek fuarı Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının ticari bir buluşma noktası olduğunu belirten ŞENER , ‘Lojistik  açısından sağladığı avantajlar, gelişmiş altyapısı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla bu fuarın yatırımcı ve tedarikçi firmalar için önemli olduğunun altını çizdi.

Şener ‘ İzmir  enerji sektörüne değer katan tarihi bir limana sahip bir şehir

 Fuarın İzmir’de olmasının önemini de belirten Şener ‘İzmir  enerji sektörüne değer katan tarihi bir limana sahip bir şehir. İzmir bir limanlar şehri. İzmir’de yapacağımız fuarın bir başka özelliği ve önemi ise Ege Sanayici dernekleri ve Sivil toplumlar örgütlerinin desteği’ olduğunu belirtti.

Arustek-Araç Üstü Ekipmanları, İş Makineleri ve Teknoloji Fuarının önemini anlatan Şener, Sektördeki ihracat hedefinin yükseldiğini, gelecek yıllarda daha yüksek da yüksek bir hedefe koştuklarını söyledi.1.3 Milyar dolara çıkmış olan ihracatıyla Avrupa üçüncüsü olan Türkiye, Yatırımcılara yurt içi ve yurt dışında yeni ve güçlü iş birlikleri kazandırmayı, Türkiye’nin ulusal sanayide rekabet gücünü artırırken sektörel örgütlerin faaliyetlerini desteklemeyi hedeflemek olduğunu ifade etti.

Fuara katılımın avantajları hakkında bilgi veren Şener,” Fuarın firmalarının marka değerini artıracağını, satış odaklı bir tanıtım fuarı olacağını belirtti. Firmalara sunacakları daha farklı avantajlar için “Bir telefon kadar yakınız diye” konuştu. Her türlü bilgi için 05053748817-08503026318  info@kartepegroup.com  bizleri arayabilirsiniz mesajını iletti.
Devamını oku

Ağır Yük Taşıma Araçları

Daimler Truck ve Volvo Group’un Ortak Girişimi cellcentric, Yakıt Hücresi Sistemlerinin Pilot Üretimine Başlıyor!

Yayınlanma tarihi

-

Geleceğin karbon nötr ulaşımında önemli bir kilometre taşı olan Daimler Truck ve Volvo Group’un ortak girişimi cellcentric, büyük ölçekli üretime doğru önemli bir adım daha atarak endüstriyel ölçekte yakıt hücresi üretimi için pilot üretim tesisini açtı. 

Daimler Truck ve Volvo Group’un 2021 yılında hidrojen bazlı yakıt hücresi sistemleri geliştirmek ve üretmek için kurduğu cellcentric, karbon nötr ulaşım hedefi doğrultusunda önemli bir kilometre taşına daha imza attı. cellcentric, hidrojen bazlı yakıt hücresi pilot üretim tesisini açtı. Geliştirme aşaması ve prototip üretiminin ardından cellcentric, attığı bu önemli adımla birlikte kamyonlar için endüstriyel ölçekte yakıt hücresi üretimine başlayacak.

Yakıt hücrelerinin dünya genelinde öncü üreticisi olmayı ve böylece 2050 yılına kadar karbon nötr ve sürdürülebilir ulaşımı hedefleyen cellcentric, ilk aşamada ağır yük taşımacılığı için düşük maliyetli yakıt hücresi sistemini geliştirecek. Aynı zamanda ağır hizmet tipi taşımacılıkta kullanımı amaçlanan yakıt hücresi sistemlerini geliştirme ve üretmenin yanı sıra, son derece karmaşık bileşen grupları kapsamında tam kapsamlı bir ekosistem de oluşturacak. Bu ekosistem, tahrik sistemi bileşen çözümlerinin araç yönetim sistemine kusursuz şekilde entegrasyonunu sağlamasının yanında, müşterilere benzersiz kalitede ürünlerin sunulmasına da olanak tanıyacak.

cellcentric, yakıt hücresi sistemlerinin yaşam döngüsü sonunda çevre dostu yöntemlerle geri dönüştürülmesini planlıyor. Döngüsel ekonomi konseptine dayalı yaklaşımıyla, cellcentric, kaynakları, malzemeleri ve ürünleri mümkün olduğunca çevreye duyarlı ve verimli bir şekilde kullanmayı hedefliyor.

Devamını oku

Trend olan