Takip Edin

Enerji Projeleri

“PROSUMER 2022” ile elektrikte “üreten tüketici” dönemi yükseliyor

Elektriğinizi güneş ve rüzgar’dan üretin, “Temiz Enerji”ye geçin! Özellikle pandemi sonrasının alanındaki en büyük etkinliklerinden biri olarak …

Yayınlanma tarihi

-

Elektriğinizi güneş ve rüzgar’dan üretin, “Temiz Enerji”ye geçin!

Özellikle pandemi sonrasının alanındaki en büyük etkinliklerinden biri olarak öne çıkan ve enerji sektörünün lideri firmalar, enerji dernekleri ve STK’ların değerli katılımlarıyla düzenlenen “Prosumer 2022-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı”, yurtiçi-yurtdışından ziyaretçiler ve katılımcıların da yoğun ilgisiyle birlikte 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde ATO Congresium-Ankara’da gerçekleşiyor.

“Prosumer 2022-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı”,  “Her bir elektrik tüketicisinin hızlı bir şekilde temiz ve ucuz enerjiye geçişinin zorunluluğuna” vurgu yaparak, her gün alanında en yetkin isimlerin yer aldığı oturumları ve 35’i aşkın stant katılımcısı firma, dernek ve STK’ların  da katılımlarıyla 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Ankara, ATO Congresium Kongre ve Sergi Alanı’nda düzenlenmekte.

Yenilenebilir enerjide güneş ve rüzgarın tüm paydaşlarını oluşturan ve bu alanda gerekli tüm hizmet ve ürünleri sağlayan ve tesis eden şirketler, gerekli regülasyonlara katkı sağlayan enerji dernekleri ve STK’lar bireysel ve kurumsal olarak elektriğini üretmek isteyen tüm katılımcılara değerli bilgilerini sunmaktalar.

“TEMİZ” VE “UCUZ” ENERJİYE GEÇİŞ ARTIK BİR ZORUNLULUK!

Etkinlikte, iklim krizinin artan etkileri, karbon vergileri, Paris anlaşması, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve herkesin güçlü bir şekilde hissettiği elektrik zamların ardından artık her bir elektrik tüketicisinin hızlı bir şekilde “temiz” ve “ucuz” enerjiye geçişinin zorunlu olduğuna dikkat çekiliyor ana tema olarak.

Reklam

Bu kapsamda, elektriğini üretmek isteyen kurum ve bireysel tüketiciler için tüm çözümlerin sunulduğu “Prosumer 2022-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı”nın ilk gün ilk oturumu Prosumer Türkiye Kurucusu Ateş Uğurel moderatörlüğünde, ELİN Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Arda Yalı, Asunim Kurucu Ortağı Umut Gürbüz, SMA Satış Direktörü Efe Kökçü, ERL Solar Montaj Sistemleri Genel Müdürü Özgür Balcı’nın katılımlarıyla gerçekleşti.

İkinci oturumda ise EnerjiIQ CEO’su Emre Ertürk, Solitek Genel Müdürü Nuh Kar, Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği ve Deren Hukuk Kurucusu Avukat Çiğdem Dilek’in katılımlarıyla gerçekleşen ikinci oturumda ise güneş enerjisinde lisanslı ve lisanssız üretimde regülasyonların gelişimine ve enerji depolamanın önemine dikkat çekildi.

İlk günün üçüncü oturumu da rüzgar enerjisinin tüm paydaşlarının katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Başkan Yardımcısı (TÜREB) Erinç Kısa, TÜREB Genel Başkan Yardımcısı ve ARI-ES Enerji Kurucu Ortağı Ebru Arıcı, XGEN Kurucu Ortağı İskender Kökey, BorusanEnBW İdari Süreçler Müdürü Gökmen Say’ın katılımıyla rüzgar enerjisinin her alanında kurulu gücün artırılması için kamu ve özel iştiraklerle yapılan tüm çalışmalar, yatırımlar, regülasyonlar ve kapasite artışları ele alındı.

Etkinliğin dördüncü oturumu ise Prosumer Türkiye ekip yöneticisi Elif Seda Akça’nın moderatörlüğünde Alibaba Çiftlik İşletmecisi Yunus Çıracı, ProjeX Enerji Kurucu Ortağı Süleyman Bedeloğlu ve Üçay Grup İcra Kurulu Üyesi İlgin Eray’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

35’İ AŞKIN ŞİRKET STANT İLE KATILIM SAĞLIYOR

Prosumer Türkiye Kurucusu Ateş Uğurel, “Başta güneş enerjisi olmak üzere güneş ve rüzgarda  ülkemizde ve dünyada temiz enerji yatırımcılarına verilen alım garantileri, güneş enerji santrali kurulu gücünün son senelerde hızla artmasını sağladı. Kurulum ve teknoloji ilk yatırım maliyetlerinin hızla düşmesi ile artık güneş enerjisinin en büyük müşterisi bireysel ve kurumsal elektrik tüketicileri olacak. Bu değişim ile yeni bir konsept doğdu, fosil yakıt fiyatlarındaki yükseliş elektriği de etkiledi, fiyatların yükselişi ile birlikte yenilenebilir enerjiden elektrik üretimine geçiş daha da yükseldi ve ivmelendi. İngilizce Producer (Üretici) ve Consumer (Tüketici) kelimelerinin birleşmesinden oluşan “Prosumer”, yani kendi enerjisini kendi üreten tüketiciler, artık enerji sektörünün önemli bir paydaşı haline geliyor. Güneş ve rüzgar enerjisi sektörünün değerli temsilcileri dernekler üreticiler ve yenilenebilir enerji ile elektriğini “bedava” olarak üretmek isteyen herkese açık bir etkinlik düzenliyoruz. “Prosumer” yani “Üreten Tüketiciler”in artışı için 35’i aşkın şirket stant ile katılım katılım sağlayacak. Özellikle güneş enerjisi alanında panel üreticisi olarak sektörün ileri gelen firmaları, finansman alanındaki bankaların temsilcileri, EPC dediğimiz “Kurulum” tarafındaki firmalar,  sektörel derneklerin değerli temsilcileri, rüzgar enerjisinin tüm paydaşları ile yenilenebilir enerjinin yükselmesi amacıyla farklı değerli paydaşlıktaki tüm ilgililerin katılacağı etkinliğe, temiz enerji yatırımı yaparak “Ucuz” ve “Temiz” elektrik üretmek isteyen tüm kurumsal elektrik tüketicilerini bekliyoruz.” dedi.

Reklam

RÜZGAR VE GÜNEŞ ENERJİSİNİN TÜM PAYDAŞLARI BİRARADA

Ülkemizde de birçok tedarikçi-üretici-bayi ile çalışan global markaların müşterilerine ve hissedarlarına CO2 emisyonlarını sıfırlamak ve tüm enerji ihtiyaçlarını yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlamak için taahhütler verdiğine dikkat çeken Prosumer Kurucusu Ateş Uğurel, “Bu şirketler sözlerini tutabilmek için birlikte çalıştıkları taşeron yerel firmaları da temiz enerji dönüşümüne dahil etmek ve aktif yatırımcı olmaları yönünde motive ediyorlar. Yine bu değişimin diğer tarafında olan finans kuruluşları, bankalar, leasing firmaları da şirketlerin yapacağı temiz enerji yatırımlarına çok daha kolay ve çok daha uygun şartlarda kredi sağlayabiliyor.  Tam da bu noktada daha öncesinde 5 kere fiziksel olarak gerçekleştirdiğimiz, 2020 yılında ise Covid19 nedeniyle online olarak gerçekleştirmek zorunda kaldığımız “Prosumer Konferansı”nı, 2022 yılında daha da büyüterek kapsamlı bir kongre ve fuar organizasyonuna dönüştürme kararı aldık . Prosumer Türkiye olarak, katılımcıların ve sponsorlarımızın da değerli destekleriyle birlikte bu misyonla,  “Prosumer 2022-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı”mızı, 31 Mayıs-1 Haziran 2022 tarihlerinde iki gün sürecek yoğun bir etkinlik programıyla gerçekleştiriyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi sektörünün önde gelen üreticileri, sanayiciler, kamu kurumları ile kurumsal ve bireysel elektrik tüketicileri bir araya gelme fırsatı bulacak. Elektriğini güneş ve rüzgardan “ucuz” ve “temiz” bir şekilde üretmek isteyenler olarak “Prosumer 2022-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı”mıza ilgi çok büyük. Güneş ve rüzgar enerjisinde üretici, sanayici, dernek, STK’lar gibi tüm paydaşlar etkinliğimize kendi elektriğini üretmek isteyen “Prosumer”lara yani üreten tüketici olmaya aday birysel ve kurumsal olmak üzere tüm ilgili ziyaretçilerimizi bilgilendirmek üzere katılmaktalar” diye konuştu.

“AMORTİSMAN SÜRESİ 4-6 SENEYE DÜŞTÜ”

“Prosumer 2022-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı kapsamında düzenleyecekleri Kongre’nin değerli konuşmacılarının her alanda aydınlatan sunumları ile yenilenebilir enerji alanında tüm konuları ele alacaklarına dikkat çeken Prosumer Türkiye Kurucusu Ateş Uğurel, “Örneğin; “Neden Temiz Enerji?” sorusunun en önemli yanıtlarından biri olan özellikle Ticari tesislere kurulan güneş enerji santrallerinin yatırım amortisman süresinin 4-6 seneye düşmüş olması konusunda örnekler sunulacak.  Yenilenebilir enerjinin her alanında global ve ülkemizdeki başarılı örnekler ile bilgi ve enformasyonun sağlanması, Paris İklim Anlaşması’nın gerekliliklerinin ülkemizde de sürdürülmesine yönelik adımların atılması için her alanda ilgili sektör temsilcileri ile Güneş enerjisi santrali kuracak kurumların buluşmasını sağlayacağız. “Prosumer Türkiye” olarak öncelikle “çevre” ve global rekabet konusu başta olmak üzere kurumsal ve kamusal faydayı da göz önüne aldığımızda yenilenebilir enerjiye geçiş ile her alanda sağlayacağımız kazanımlara, fayda ve avantajlara dikkat çekmek ilk önceliğimiz. “Prosumer 2022-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı”mızla da bunu sağlayacağız” diye ekledi.

Sponsorluğunu AKSA Enerji, ÇATIGES, ELİN Enerji, Enspire, ERL Solar Montaj Sistemleri, Garabti BBVA, SMA, Solitek Mühendislik Enerji ve Elektrik ve Zorlu Enerji’nin üstlendiği Prosumer-Üreten Tüketiciler Kongresi ve Fuarı’na AKSA Elektrik, Astronergy, Asunim, ÇATIGES, Dal Elektrik Solar, DEGER, DKN Enerji, ELİN Enerji, Enspire, ERC Sistem, ERL, Fimer, Fons Solar, Foton Enerji, Garanti BBVA, Garanti BBVA Leasing, GoodWe, GTC, HT Solar, Istrich, İncitaş, Mescoen, Prysmian Grup, PV Partner, SMA, SMT Enerji, SolarPark, SolarVis, Solitek, Sunspectra, Üçay Mühendislik, Viessmann, YK Leasing ve Zorlu Enerji stantları ile katılıyor.          

Reklam
Devamını oku
Reklam
Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber

Garanti BBVA ile Coats İş Birliği İçin Masaya Oturdu

Yayınlanma tarihi

-

Garanti BBVA, Coats ile Türkiye’de sürdürülebilirlik alanındaki ilk iş birliğine imza attı.

Garanti BBVA, dünyanın önde gelen endüstriyel iplik üreticilerinden Coats ile sürdürülebilir finansman çerçevesinde önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği aynı zamanda bankanın ticari segmente hayata geçirdiği sürdürülebilirlikle bağlantılı ilk kredi işlemi özelliğini taşıyor. Yapılana açıklamaya göre, yaklaşık 50 ülkede 17 binden fazla çalışanıyla hazır giyim ve ayakkabı sektörlerine katma değerli ürünler üreten İngiltere menşeli grup, İngiltere’de BBVA ile devam eden iş birliğini Garanti BBVA ile Türkiye’ye taşıdı. Türkiye’de 8 milyon dolar tutarında gerçekleştirilen işlemle grup, operasyonları için belirlenen çevresel ve sosyal performans taahhütlerini yerine getirmesi halinde faiz indiriminden yararlanabilecek. Bu çerçevede grup, yer aldığı sürdürülebilirlik bağlantılı kredi ile karbon ayak izini azaltma ve geri dönüştürülmüş hammadde tüketimini artırma gibi çalışmalarını daha da güçlendirecek.

Coats Türkiye Genel Müdürü Erhan Aras, banka ile imza attıkları bu önemli iş birliğinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şirketlerini sürdürülebilirlik hedeflerine giden yolda büyük katkı sağlayacağını söyledi. Aras, “Sürdürülebilirlik, grubumuzun 250 yıldır DNA’sında yer alan ve uzun yıllardır pazar lideri olmamızı sağlayan bir öncelik. Operasyonlarımızın tamamı sürdürülebilirlik odaklı, bu nedenle daha sürdürülebilir bir gelecek için hedeflerimizi beş temel üzerine inşa ettik. Bunlar; su ve enerji tüketimi, atık yönetimi, sosyal yaşam, sürdürülebilir ürün ve malzemeler. 2030 yılına kadar tüm ürünlerimiz polyester ve naylon gibi yeni petrol üretimine dayalı olan malzemelerden bağımsız olarak üretilecek ki bu sektörümüz için çok önemli bir geçiş süreci demek. Ayrıca Coats’un global enerji tüketiminin yüzde 70’i yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanmış olacak. 2050 yılına kadar da “Sıfır Emisyon” hedefimiz var ve bunun için yol haritamızı hazırladık, gerekli adımları atmaya başladık. Bu adımları atarken de benzer zorlukları yaşayan firmalara destek verebilmek amacıyla açık kaynak politikasını izliyoruz. Şirket olarak daha sürdürülebilir bir dünya inşa etmek ve geri dönüştürülebilen, yeniden kullanılabilen yeni ürünler ve ambalaj çözümleri oluşturmak için tüm ortaklarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, “BBVA grubu olarak, uluslararası boyutta yürüttüğümüz desteklerin Türkiye’deki temsilcisi olmaktan gurur duyuyoruz. Ticari müşterilerimizin sürdürülebilir bir iş modeline sahip olmalarına katkı sağlayacak finansman desteklerine her daim hazırız. Bizim için sürdürülebilirlik, hepimizin geleceği demek. Şirket ile iş birliğimizin geleceğimize olumlu etkileri olacağı gibi tekstil sektöründe de emsal teşkil edeceğine yürekten inanıyoruz. Aynı zamanda şirketin sürdürülebilir iş modeli oluşturmasında destekleyici finansman gücü rolünü üstlendiğimiz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Banka olarak, sürdürülebilir büyümenin ancak sürdürülebilir üretimle mümkün olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda yerli ve yabancı yatırımcılara 16 yıldır sürdürülebilir faaliyetleri için finansman desteği sunuyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi her geçen gün çeşitlendirirken sürdürülebilir iş modellerini benimseyen üreticileri desteklemeyi önemsiyoruz. Tekstil sektöründeki yeni iş birliğimiz dünyanın önde gelen endüstriyel iplik üreticilerinden Coats ile oldu. Bu anlaşmayla İngiltere’de uzun yıllardır devam eden BBVA ve Coats iş birliğini ülkemize taşıdık. Şirket, bankamızdan alacağı finansmanla önemli çevresel ve sosyal taahhütlerde bulundu. Ülkemiz için önemi çok yüksek olan tekstil sektörünün daha az karbon yoğun faaliyetlere geçmesini desteklediğimiz ve döngüsel ekonomiye katkı sunduğumuz için çok mutluyuz. Sürdürülebilir faaliyetlerin finansmanına yönelik ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize destek olurken kendimize koyduğumuz iddialı hedefleri de ileri taşıyarak sürdürülebilirliğe her yönden katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Devamını oku

Enerji Projeleri

Zorlu Enerji, Wren House Infrastructure LP (WH) ile Ortaklık Kurarak Global Büyüyor

Yayınlanma tarihi

-

Global ortak arayışını tamamlayan Zorlu Enerji, Wren House Infrastructure LP (WH) ile ortaklık kurarak uluslararası varlığını genişletmeyi amaçlıyor.

Zorlu Enerji, Kuwait Investment Authority (KIA)’nın doğrudan bağlı ortaklığı Wren House Infrastructure LP (WH) ile uzun soluklu iş birliğini ortaklığa dönüştürüyor. Enerji şirketinin yeni finansal kaynak oluşturma ve uzun vadeli borçlanma stratejisi kapsamında şirket; WH ve KIA ile çeşitli anlaşmalar yaparak yabancı sermayesini güçlendirmeyi ve yatırımlarını genişletmeyi amaçlıyor.

Anlaşmalar kapsamında; enerji şirketinin şu ana kadar gerçekleştirdiği ve gelecekteki elektrikli araç şarj istasyonu ve enerji verimliliği yatırımları yurtdışında kurulacak yeni şirket altında yönetilecek. ZES ve electrip markaları ile devam eden büyüme ve globalleşme sürecini desteklemek için WH, yeni şirketin çoğunluk payına (yüzde 50+1) sahip olacaktır. Zorlu Enerji’nin CEO’su Sinan Ak ve CFO’su Elif Yener yeni kurulacak şirkette de aynı görevleri üstlenecek. Şirket kurulumunu takiben, şirketin Avrupa’da büyümesini desteklemek amacı ile Yönetim Kuruluna Nicola De Sanctis Yönetim Kurulu Başkanı, Gab Barbaro ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak katılacak.

Ayrıca Zorlu Holding’in elinde bulunan Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ (Zorlu Enerji) hisselerinin satışı sonucunda WH, yüzde 12,34’lük pay ile azınlık hissedarı olacak.

Enerji şirketinin bilanço ve finansal pozisyonunu güçlendirmek amacı ile gerçekleştirilen anlaşmalarla, Şirketin döviz cinsinden borç riskinin azaltılması ve geri ödeme vadesinin uzatılması hedefleniyor. Bu kapsamda, kredi sözleşmesinden kalan bakiye de 2028 yılına kadar vadelendirilmiş olacak.

Şirketin finansal altyapısını güçlendirme amacıyla imzalanan anlaşmalarla ilgili Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak şu açıklamada bulundu: ”Elektrikli araç şarj istasyonu yatırımlarımıza 2018 yılında başladık. Bugün geldiğimiz noktada kendi yazılımcıları ile geliştirdiği çok dilli platforma sahip olan ve bunu ticari olarak pazarlayabilen, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek hizmeti sunabilen, Türkiye’de lider konumda bir şirketiz. Burada edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübeyi yurtdışına yayma amacı ile bir yolculuğa çıktık. Doğu ve Batı Avrupa’da şirketlerimizi kurduk. Avrupa genelinde ve Amerika’da yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu amaçla ekiplerimizi oluşturmaya başladık. Stratejik olarak yurtdışında yeni markamız ‘electrip’, Türkiye’de ise ‘ZES’ markamız ile yolumuza devam edeceğiz. Sadece şarj istasyonu işinde değil, aynı zamanda enerji verimliliği kulvarında da büyüyen bir şirket olmak istiyoruz. Bu yolculuğa, yatırım desteği sağlayacak global ortağımız WH ile çıkmaktan son derece memnunuz. Atılan bu adımla, Türkiye’de olduğu gibi küresel arenada da sözü geçen bir şirket olmayı hedefliyoruz.”

Reklam
Devamını oku

Enerji Projeleri

Enerjisa Enerji Üç Uluslararası Ödüle Layık Görüldü

Yayınlanma tarihi

-

Enerjisa Enerji’nin Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Sabancı Üniversitesi desteği ile yürütülen ‘SENTRUM’ ve yine şirketin Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında uygulamaya koyduğu ‘KOZALAK’ projeleri Communitas Awards’ın ‘Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik’ kategorisinden toplam 3 ödüle layık görüldü.

İş stratejisinin temelinde sürdürülebilirlik olan Türkiye’nin lider elektrik dağıtım ve perakende satış şirketlerinden biri olan Enerjisa Enerji, sosyal sorumlulukta topluma en duyarlı projelerin rekabet ettiği uluslararası Communitas Awards’ın ‘Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik’ kategorisinin Etik ve Çevresel Sorumluluk dalında toplam 3 ödüle layık görülerek Türkiye’den en çok ödül alan şirket oldu.

Enerji şirketi, UNDP ve Sabancı Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi (SENTRUM ) sosyal sorumluluk alanında uluslararası ilgi görmeye devam ediyor. SENTRUM ile Enerjisa Enerji Communitas Awards’ın ‘Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik’ kategorisinin Etik ve Çevresel Sorumluluk dalının Lider ve Yeşil Girişim projesi olarak seçildi ve 2 ödüle layık görüldü.

Communitas Awards’ın enerji şirketini ödüllendirdiği bir diğer proje ise ‘KOZALAK’ oldu. Enerjisa Enerji’ nin Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında hayata geçirdiği projelerden biri olan KOZALAK ise Communitas Awards’ ın ‘Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik’ kategorisinin Etik ve Çevresel Sorumluluk dalının Sürdürülebilirlik alanında en iyisi olarak seçildi.

Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği’nin (AMCP), 12 yıldır aralıksız düzenlediği Communitas Awards ödül programı Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk dünyasının küresel bazda en saygın ödül organizasyonları arasında yer alıyor.

 

Reklam

“Odaklandığımız temel amaç değer ve pozitif etki oluşturmak”
Enerji şirketinin sürdürülebilirlik stratejisini çok yakın bir tarihte gözden geçirdiklerini ve daha kapsamlı ve bütüncül bir yapıya dönüştürdüklerini aktaran Enerjisa Enerji Kurumsal Yetkinlikler ve Sürdürülebilir Bölüm Başkanı Ebru Taşçıoğlu, “Sürdürülebilirlik, günden güne kendini yenileyen, bu sebeple de çok sıkı takip gerektiren bir saha. Biz de şirket olarak, Türkiye’de enerji gibi stratejik öneme sahip bir sektörde hizmet veriyor olmanın bilinciyle, stratejilerimizi sürekli gözden geçiriyoruz. Ayrıca bu sorumluluğun bilincinde, sürdürülebilirlik yaklaşımımızı merkezi ve bütünsel bir bakış açısı ile değer oluşturacak bir rehber olarak görüyoruz. Bu doğrultuda odaklandığımız üç temel etki alanımız var: Gezegen için Etki, Toplum için Etki ve Etki Odaklı İş Modeli. Bu doğrultuda odaklandığımız temel amaç değer ve pozitif etki oluşturmak.

Tam bu noktada Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk dünyasının küresel bazda en saygın ödül organizasyonları arasında yer alan Communitas Awards’dan 3 ödül ile dönmüş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşarken, hayata geçirdiğimiz SENTRUM ve KOZALAK ile etki odaklı sürdürülebilirlik yaklaşımımızın ne kadar doğru yolda ilerlediğini görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Projelerin hayata geçirilmesi esnasında gerek fikir aşamasında gerek sahada emek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Devamını oku
Reklam hba.com.tr
Reklam hba.com.tr
Bumerang - Yazarkafe

Trend olan