Endüstriyel İş Makinaları
Gökçel Vinç’de Durmak Yok
Kiralık vinç, hiyap, platform alanlarında hizmet veren Gökçel Vinç, Avrupa standartlarında yüksek teknolojide üretilmiş vinç ve platform araçlarını parkına katarak, yenilikçi şirket anlayışıyla adım adım büyümesini devam ettiriyor. Gökçel Vinç Genel Müdürü İsa Gökçel okuyucularımız için firmasını anlattı.
Gökçel Vinç’in Mart 2008 yılında sektörel yolculuğuna çıktığını belirten Gökçel, “2015 yılına geldiğimizde sepetli segmentinde makine sayımız 5’e yükseldi. Aynı yıl Fransa’da gerçekleşen İntermatt Fuarı’na katıldık. Bu fuarda şu dikkatimi çekti; ülkemizde deyim yerindeyse 2.sınıf iş kolu olarak görülen vinç sektörü, burada oldukça önemsenen ve değer verilen bir sektördü. Bundan dolayı işimi daha çok sevmem ve önemsemem gerektiğine daha da profesyonel olmaya karar verdim. Bu fuar, iş alanında daha cesur olmamı ve bende yeni ufukların doğmasını sağladı diyebilirim” ifadelerini kullandı.
Gökçel Vinç’in ana iş kolunun insan kaldıran platformlar oluşturduğunu dile getiren Gökçel, makine parklarında, araç üstü, örümcek, eklemli platformlar, manliftler bulunduğunun bilgisini verdi.
İstanbul piyasasının kendileri için çok önemli olduğuna işaret eden Gökçel, “Bu piyasaya oldukça yoğunlaşmış durumdayız. Meşhur Çamlıca Camii’nin vinç işlerini yürüttük. Bu projede en iyi taşeron firma ödülünü aldık. Bunun yanı sıra diğer şehirlerde de projeler gerçekleştirdik. Şu an Ankara’da bir işimiz bulunmakta” dedi.
Özel ve Az Bulunur Makinalar!
Açıklamalarında Gökçel Vinç’in makine parkuru hakkında bilgiler vermeye devam eden Gökçel, “Makine parkurumuzda şu an 23 adet makinamız bulunmakta. Bunların içinde çok özel ve Türkiye’de tek olan ürünler mevcut. Örneğin 31mt örümcek platformumuz; yatay erişimi 17mt, kırmalı bomlu blue lift Rutmann markalı ürün sadece bizde var. Bunun yanı sıra 36mt,5 7mt 75mt’lik örümcek platformlarımız da sadece birkaç firmada mevcut. En son parkurumuza kattığımız Palfinger 75mt’lik aracımız da çok özel ve az bulunur bir makine. Yeni siparişlerimiz var. Yatırımlarımıza durmadan devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Endüstriyel İş Makinaları
HASEL’İN YENİ GENEL MÜDÜRÜ TEOMAN BALABAN
ODTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu olan Teoman Balaban, Siemens ve Türk Philips gibi global şirketlerde görev almıştır. 2002 yılından itibaren HASEL İstif Makinaları ailesine katılan Balaban, sırasıyla Satış Müdürü, Satış Direktörü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak önemli sorumluluklar üstlenmiştir. Balaban, Kasım 2024 itibarıyla Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak HASEL’deki görevine devam edecektir.
1985 yılında kurulan HASEL, Türkiye’de istif ve iş makinaları sektöründe önde gelen birçok markanın distribütörlüğünü yapıyor. HASEL, geniş ürün yelpazesi ile inşaat, madencilik, tekstil, çelik, kimya, ilaç, seramik, ağaç sanayii, otomotiv, plastik, gıda, enerji gibi birçok sektöre tüm Türkiye’de makine tedariği ve satış sonrası hizmeti veriyor.
İSDER in önderliğinde ,İstif Makinaları sektörünün en önemli uluslararası etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ve iki yılda bir gerçekleştirilen Avrupa İstif Makinaları Federasyonu (FEM) Kongresi, 14 yıl aradan sonra yeniden İSDER ev sahipliği yaptı.
25-27 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi. İstif makineleri sektörünün rotasının belirlendiği FEM Kongresi’nde; forklift, vinç, personel yükseltici platform, depo içi ekipmanlar ve depo raf sistemleri konusunda dünyaca ünlü firmalarının yönetimleri, üst düzey yetkilileri ve ülkemizden sektör temsilcileri ile birlikte toplam 160 katılımcı yer aldı. Kongrede aynı zamanda Dünya İstif makinaları sektörünün Avrupa’daki çatı kuruluşu FEM’in yıllık genel toplantıları yapıldı. Frank Van Dijck, kongrede FEM Başkanı olarak seçildi.27 Eylül tarihinde birbirinden değerli şirketlerin üst düzey yetkililerinin katılımıyla “İstif Makinaları Sektörünün Yeşil Dönüşümü” paneli düzenlendi.
Endüstriyel İş Makinaları
İsder Fem Kongresinin Ev Sahibi
İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İSDER), istif makineleri sektörünün en önemli uluslararası etkinliklerinden biri olarak kabul edilen FEM Kongresi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 25-27 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan kongrede dünya istif makineleri sektörünün rotası çizilecek.
İstif makineleri sektörünün en önemli uluslararası etkinliklerinden biri olarak kabul edilen FEM Kongresi, 25-27 Eylül tarihleri arasında İSDER’in ev sahipliğinde, İstanbul’da gerçekleştirilecek. Dünya istif makinaları sektörünün Avrupa’daki çatı kuruluşu Avrupa İstif Makinaları Federasyonu’nun (FEM) yıllık genel toplantılarının yapılacağı ve dünya istif makinaları sektörünün rotasının çizileceği FEM Kongresi’ne, forklift, vinç, personel yükseltici platform, depo içi ekipmanlar ve depo raf sistemleri konusunda dünyaca ünlü firmaların sahipleri ve üst düzey yetkilileri katılım sağlayacak. FEM üyesi dışındaki sektör katılımcıları 27 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan “The Green Transformation of the Materials Handling Industry” paneline katılım sağlayabilecek.
-
1 Konu 1 Konuk4 yıl önce
Sarılar Group’un Genç Yöneticisi Hanifi Gürbüz: Yatırım Odaklıyız, Covid-19 Sürecinde Bile Çalışmalarımız Devam Ediyor…!
-
Özel Haber2 yıl önce
ELFATEK’TEN AKİBA
-
Ağır Yük Taşıma Araçları4 yıl önce
GEMLİK AKTAŞ-1 LOJİSTİK’İN GURUR GÜNÜ
-
Özel Haber4 yıl önce
HASANKEYF’TEKİ TARİHİ TAŞIYAN ÇABA MİSNAK, DÜNYADA YAPILAMAYANI YAPARAK HEM TARİHİ TAŞIDI HEM DE TARİHE GEÇTİ
-
Son Dakika4 yıl önce
Hareket Turquality ile Globaldeki Gücüne Güç Katacak
-
Özel Haber4 yıl önce
Salih Kodaman: Müşteriye verdiğimiz güven, bizim en büyük farkımız
-
Son Dakika4 yıl önce
Düzce eşrafından Sadettin Kayışoğlu vefat etti.
-
Son Dakika3 yıl önce
Devrilen forkliftin altında kalan operatör can verdi