Takip Edin

Proje Taşıma Lojistiği

ABS Vinç Yatırımlarına Hız Verdi

Yayınlanma tarihi

-

Çözüm ortağı olduğu büyük projelerle bölgesinde sektörünün lokomotif firmalarından biri olan ABS Vinç, yeni yatırımlara start verdi. Bölgede kurulmuş ve halen kurulum aşamasında olan birçok büyük firmanın vinç hizmetini karşılayan, firmanın yeni yatırımlarını ABS Vinç Lojistik San. ve Tic. A.Ş Makine Mühendisi Gamze Demir ile konuştuk.

ABS Vinç olarak, mobil vinçler, Hi-up’lar, ağır nakliye araçları, forkliftler, sepetli ve makaslı platformlar olmak üzere 100’ün üzerinde makine çeşidinde hizmet vermekte olduklarını belirten Demir, “Genel olarak Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi’nde sabit hizmet vermeye devam etmekteyiz. Ayrıca Türkiye’nin her yerindeki projelerden de teklif ve davet almaktayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de, kalıcı bir endüstriyel gelişimin ve yatırımın olması için nükleer enerji santrallerine ihtiyaç duyulduğunu, nükleer santrallerin en büyük tedarik kaynaklarını ise ağır kaldırma, taşıma ve inşaat aşamasının oluşturduğuna işaret eden Demir, “Firma olarak, Rusya ve Türkiye arasında en büyük ortak proje olan Akkuyu NGS İnşaat Projesi’nde en büyük tedarik kaynaklarından biri olan kritik kaldırma operasyonlarının yaklaşık iki yıldır aktif tedarikçisi rolünü üstlenmekteyiz. Bu sebeple rol aldığımız büyük projeler gereği de araç parkurumuza yeni makine yatırımları yapmaya devam etmekteyiz” dedi.

 

“Yeni Makine Yatırımları Yaptık ve Yapmaya da Devam Edeceğiz”

Sektörde yıllardır kazandıkları tecrübelerle birlikte çok hızlı ve seri büyüdükleri için her geçen gün alt yapılarını sağlamlaştırmaya ve geliştirmeye devam ettiklerini kaydeden Demir, “Kiralama hizmeti verdiğimiz müşterilerimizin memnuniyeti önceliğimizdir. Yeni makine yatırımları yaparken müşteriye zaman kaybettirmeyecek, bizi daha az yoracak ve daha az enerji sarf edeceğimiz; güvenlik önlemleri en üst seviye donanıma sahip son teknolojinin kullanıldığı makine yatırımı yapmaya dikkat etmekteyiz. Günümüz şartlarında makinelerin fiyatı arttı. Ülkemizin yeni teknolojide daha üst segment makinelere ihtiyacı var ancak buna uygun koşulların da oluşması gerekmektedir. Biz ABS Vinç ailesi olarak kaldıramadığınız yüklerinizi kaldırabilmek için doğru zamanda, doğru yerde, uygun koşullarda yeni makine yatırımları yaptık ve elimizden geldiği sürece de yapmaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Devamını oku
Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Proje Taşıma Lojistiği

MAN’ın Hidrojen Kamyonu hTGX’e İnovasyon Ödülü

Yayınlanma tarihi

-

MAN’ın hidrojen yanmalı kamyonu hTGX, ‘2025 Kamyon İnovasyon Ödülü’nü kazandı. Sıfır emisyonlu ürün portföyünü genişleten MAN, bu ödülle sürdürülebilir karayolu taşımacılığında bir kez daha öne çıktı. MAN, ödülü Almanya’daki IAA Ticari Araçlar fuarında aldı.

hTGX, Testlerde Üstün Performans Sergiledi

MAN hTGX, Avusturya’daki yol testlerinde IToY jürisi tarafından dizel benzeri performansı ve 600 kilometrelik menziliyle övgü topladı. Jüri, aracın hidrojen motorunun ve basit egzoz sistemiyle sunduğu teknolojik avantajları vurguladı.

MAN, Hidrojen Kamyonunu 2025’te Teslim Edecek

MAN, hTGX’i 2025’te Almanya, Hollanda, Norveç gibi ülkelerdeki müşterilerine teslim etmeyi planlıyor. 600 kilometre menzile sahip kamyon, ağır yük taşımacılığında sıfır emisyonlu bir alternatif olacak.

Devamını oku

Enerji Projeleri

ENSİA WindEnergy Hamburg Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü

Yayınlanma tarihi

-

Temiz enerji alanında faaliyet gösteren şirketleri ve profesyonelleri bir araya getiren WindEnergy Hamburg Fuarı, 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Fuara Türkiye’nin temiz enerji kümesi ENSİA (Enerji Sanayicileri ve İş Adamları Derneği), kurumsal üyeleriyle birlikte ENSİA Pavilyonu çatısı altında katılım sağladı.

 

Dünyanın dört bir yanından 40 bini aşkın sektör profesyonelinin katılım gösterdiği fuardan paylaşım yapan ENSİA, ilk gününü yoğun ilgiyle geride bıraktığını açıkladı. Hamburg Başkonsolosu Sn. Emine Derya Kara ve Hamburg Ticaret Ateşesi Sn. Yıldız Onur, ENSİA Pavilyonu’nu ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

ENSİA yetkilileri, stantlarında tüm üyelerini ve temiz enerji paydaşlarını ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek, fuara katılan tüm firmalara başarı dileklerinde bulundu.

Devamını oku

Vinç Proje

Yılın Yatırımı!

Yayınlanma tarihi

-

Üstün teknoloji, özgün tasarım, kaliteli ürün, seri üretimi, en hızlı teslimatla hız ve zaman kazandıran yatırım fırsatı ASELKON’da!

Aselkon Hidrolik, Ülke ekonomisine ve Konya sanayisine katkıda bulunmak gayesiyle sektördeki faaliyetlerine 2006 yılında yüksek tecrübeli teknik personeli üretimine başladı. Son dönem yeni teknolojisi birçok ürünün altına imza atıyor. Gelecekte de kaliteden ödün vermeden çıtasını çalışanları yükseltmeyi hedefleyen sinerjisi ile  kurulduğu tarihten günümüze kadar müşterilerine tecrübe, geçerlilik ve güvenilirlik unsurlarının sağlanmasının garantisi olmuştur. Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli malzeme, bilgi, ekip ve ekipmana sahip olan firmamız her zaman en iyisini yapmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.   “ Kaliteli ve ekonomik ürün ” sloganıyla, günümüz rekabet piyasasında ihtiyaç duyulan ürün ve ekipmanları , aranılan anılan firma olması  sektördeki ile son hızla üretimine devam ediyor.

 

Devamını oku
Reklam hba.com.tr

Trend olan