Takip Edin

Özel Haber

TKU Dergisi’nin 58. Sayısı Tamamlandı

Yayınlanma tarihi

-

Merhaba…

TKU (Taşıma Kaldırma Üniteleri Magazin) Dergisi’nin 58. sayısını tamamladık. Baskı fiyatlarının ayyuka çıktığı bu ekonomik krize rağmen, bu meşakkatli dönemde, dergimizi 14 yıldır aksatmadan sizlere sunuyoruz. İçeriği olmayan yayın saman gibidir. “Baskısı olmayan mecranın dijitali olmaz” mottosuyla tüm engellere karşın yolumuza devam ediyoruz. Sektörel yayın adında çıkarılan dernek yayınları rekabet koşullarına uygun uymuyor. “Net Güncel Medya” çalışmalarına doğru bildiği yoldan, prensipleri dahilinde devam edecektir.

Net Medya olarak birçok firmanın bugünlere gelmesini sağladık; “Bugünlere gelmenizde hakir gördüğünüz yazılı basının sizlere faydası olmadı mı?” diye sormak istiyorum! “Artık zaman değişti, tanıtımımızı sosyal medyayla yapıp yazılı basınla yapmayacağım” demek nasıl bir söylemdir anlaşılır gibi değil. Yazılı basının kuvveti bilmek gerekir. Sistemi organik bir bağla kurmak gerekir. Bu bağ, kurumsal bir tanıtımın belkemiği olan pazarlama ve satışın ana unsurudur.

TKU Magazin Dergimizi içerik ve haber röportajları, önemli makalelerle bilgilendirdik.

Net Medya Yayıncılık olarak çıkardığımız Taşıma Kaldırma Üniteleri Magazin Dergimizde yer alan firmalarımızı tüm sosyal medya adreslerimizde reklam, haber ve video paylaşımlarını yapıp markalarına katma değer yaratıyoruz.

TKU Magazin Dergimizi içerik, haber röportajları ve önemli makalelerle bilgilendirdik.

1Konu 1Konuk olarak sayfalarımıza taşıdığımız sektörün önemli çatı derneği İsder Başkanı Serkan Karataş’ı konuk ederek planlarını dinledik.

Yerli üretime ciddi bir katma değer katan Üretimpark’ın Genel Müdürü Tacettin Ünlü’yle yaptığımız röportajımızda gemi, tersane, liman ve endüstride “Hidrolikyük Kaldırma ve Taşıma” ekipmanlarının gemi, tersane ve limanlarda kullanılan mevcut haliyle ülkemizde yapılması düşünülenleri dile getirerek Üretimpark Mühendislik Know-How ve Ar-Ge’ye değer verdiğini röportajında belirtti, kapaktan başlayarak takip edebilirsiniz. Türkiye’nin teknoloji üssü olan Elfatek Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün’le röportajımız oldukça önemli; Konya’da örümcek vinç platform imalatı ve ar-ge ile yapılan standartlara uygun sepetli platform üretimi gerçekleştirip bir ilki gerçekleştiren Vesa Platform Genel Müdürü İbrahim Başçı’yla söyleşimiz çok değerli.

 TÜREB (Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliği) Başkan Yrd. Ebru Arıcı, sektörünün geçtiğimiz ve içinde bulunduğumuz yıllarını, ardından da beklentilerini anlattı. Ağır Nakliyecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Bayraktar ise yaptığımız özel röportajda, yönetmelik hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ağır Nakliyeciler Derneği (AND) Başkanı Yasin Bayraktar ve yönetim kurulu bu süreçte elini taşın altına koydu. Yönetmelikten haberdar olmayan bazı dernek yöneticilerinin üst perdeden yaklaşımı, göle maya çalmaya çalışan Nasrettin Hoca’nın hikayesi gibi düşündürücüdür.

Bizden bu kadar, sağlıcakla kalın…

Metin ŞENDİL

 

Devamını oku
Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özel Haber

ŞENER MERAL İLE SÖYLEŞİMİZ SEKTÖRE KATKI SAĞLAYACAK

Yayınlanma tarihi

-

TKU MAGAZİN TV YOUTUBE KANALINDA KartepeGroup Fuar Koordinatörü Şener MERAL ile 10.08.2024 Link üzerinden  seyredebilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=C_IXo_gExr0&t=121s

Yerli imalat sanayi sektörüne ivme kazandıracak 1. Arustek-Araç Üstü Ekipmanları, İş Makineleri ve Teknoloji Fuarı, 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Kartepe Fuarcılık organizatörlüğünde, ARÜSDER desteği ile sektördeki firmalarımıza sağlayacağı  katkısını ve avantajlarını konuştuk.

 

 

Devamını oku

Özel Haber

TKU Magazin TV Youtube Kanlı Canlı Yayınlarımız Devam Ediyor,Bizi Tkip Etmeyi Unutmayın..

Yayınlanma tarihi

-

Net Medya Yayıncılık olarak TKU Magazin TV Youtube Kanalında Canlı yayınımızın Konuğu 23-26 Ekim  2014 tarihlerinde, İzmir İZFAŞ fuar alanında gerçekleşecek ,yerli imalata ivme kazandıracak Arustek  (Araç üstü Ekipmanları İş Makinaları ve Teknolojileri)fuarının organizasyonunu  üstlenen KartepeGroup firmasının koordinatörü Şener Meral ile birlikte fuarın firmalara kazandıracağı avantajlarını, katılmak  isteyen  firmalara katkısını ,genel olarak ele alacağiz.Yarın saat 11:00 ile 11:30 arası TKU Magazin Youtube kanalımızda  canlı yayını gerçekleştireceğimiz Programını izlemeyi unutmayın ,saatlerinizi ayarlayın. https://www.youtube.com/watch?v=KwUhJSEHJgg&t=1s

 

Devamını oku

Haber

Erhan Küçük: LGMG Telehander Tasarım Yenilikler Bakımından Önemli Bir Marka

Yayınlanma tarihi

-

Quaodro Makine LGMG marka personel yükseltici ürünlerinin Türkiye’deki önemli yüzü.Tüm operasyon yönetimini yürütüyor. Müşterilerine, satılan makinalarını uzman ekipleri tarafından oluşan kadrosu ile teslimat süreci içinde eğitim, yedek parça, bakım, servis hizmeti konularında müşteri odaklı bir iş modeli geliştiren dinamik ekibi ile katma değerli hizmetler sunuyor.

Quaodro Makine Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Küçük, Quaodro makine olarak LGMG’nin Türkiye’deki bütün operasyonlarını firma olarak yürüttüklerini belirterek,Tuzla   Orhanlı’da  bulunan sohwroom alanında   LGMG Telehander  ürün  lansmanında TKU Magazin Dijital Yayın grubu Genel Yayın Yönetmeni Metin Şendil’e LGMG yeni telehanderları hakkında şu bilgileri verdi.

 

MERMER FİRMALARI BUNU ÇOK KULLANIYOR

Küçük “LGMG’nin ürettiği 18 metre büyüklüğünde ve 4 ton ağırlığını kaldırabilen makinaları getirdik. Makinanın üzerinde perkins motor var. 75 kilowat, 100 beygir güç üretebiliyor. Şanzıman grubu İtalyan Farrero marka. Gaz vermeden makine, tek düğme ile sağa sola yatabiliyor. Yine gaz vermeden bomları kaldırabiliyor. Radyant lastik kullanılıyor. Özellikle inşaat firmaları, tarım sektöründe uzun mesafe yürütmek istediğiniz zaman bizim makine uzun yürüyüş yapabiliyor. Mermer firmaları bunu çok kullanıyor. İnşaat firmaları bunu kullanabiliyor. Telehander, çok fazla aparatı olan makine ekipmanlarından biridir. LGMG nin özellikleri içinde Kabini geniş, soğutma, radyo yeri var. Kabinin perdeleri olduğunu” söyledi.

Operatör rahatlığı düşünülmüş olan LGMG telehander seri, hızlı makine olduğunu belirten Küçük, konuşmasına şöyle devam etti “ Telehander sektördeki  firmaların en çok tercihi ettiği markalardan biridir. LGMG Telehander markası, Tasarım ve yenilik anlamında çok önemli bir yerde bulunuyor. Seneye 22 metre rotasyonlu versiyonunu getirmeyi düşünüyoruz. O, daha da efektif bir makinedir. Durduğu yerde kulesi dönmektedir.  Kocaeli’nde en çok kullanılan markadır. Kocaeli’nden gelenlerden tam not aldık.” dedi.

Devamını oku

Trend olan