Takip Edin

TKU YouTube

Arslan Vinç’ten Büyük Sektör Buluşması: TKU Magazin YouTube Kanalında Canlı Yayında!

Yayınlanma tarihi

-

Devamını oku
Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TKU YouTube

İlhan Kardeşler Vinç Kiralama Anlatıyor: TKU Magazin YouTube Canlı Yayınında!

Yayınlanma tarihi

-

Taşıma ve kaldırma sektöründe önemli yatırımlarıyla öne çıkan İlhan Kardeşler Vinç Kiralama Müdürü Cemal İlhan, 19 Eylül 2024 Perşembe günü saat 15:00-15:30 arasında Metin Şendil’in canlı yayın konuğu olacak. Yayında, sektörün güncel sorunları ve İlhan Kardeşler’in yatırımları masaya yatırılacak.

Yayınlar https://www.youtube.com/@tkumagazin adresinde izlenebilir olacak.

Programa katılım hakkında

Bilgi

Reji Editörü; Habib Er

Haber Editörü: Abdullah Tozlu

Tel:0507 698 51 73

Tel:0549 263 01 34

 

Devamını oku

TKU YouTube

TKU Magazin TV Yayınları Hızla Devam Ediyor

Yayınlanma tarihi

-

Sektörde 18 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren Net Medya Yayıncılık, TKU Magazin TV YouTube Kanalı üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlarla sektöre yeni bir ivme kazandırmaya devam ediyor. Metin Şendil’in moderatörlüğünü üstlendiği canlı yayınlar, sadece sektördeki önemli firmaların ürün tanıtımlarına değil, aynı zamanda üretim süreçlerine ve mevzuatlardaki eksikliklere de ışık tutuyor.

TKU Magazin TV, sektördeki sorunları ele alarak çözüm önerileri sunan yayınları ile dikkat çekiyor. Ürün ve firma tanıtımları sırasında üretim aşamalarındaki zorluklar ve yasal düzenlemelerdeki eksiklikler de gündeme getiriliyor. Özellikle yurt içi ve yurt dışı üretim konularının ele alınacağı yeni bir canlı yayın programı da yayınlandı.

TKU Magazin TV’nin sektöre dair kapsamlı yayınlarını takip edilebileceği önemli bir yayın oldu.

Her türlü soru ve bilgi talepleri için WhatsApp hattı üzerinden 0532 263 01 34 numaralı telefondan iletişime geçebilecekler.

Net Medya Yayıncılık, sektörün sesi olmayı sürdürüyor ve bu dinamik canlı yayınlarla sektördeki yenilikleri izleyicilerine aktarmaya devam ediyor.

Sektörün önde gelen isimleriyle yapılacak bu özel yayınları kaçırmayın!

https://www.youtube.com/@tkumagazin

Devamını oku

TKU YouTube

Canlı Yayınlarımız Devam Ediyor..

Yayınlanma tarihi

-

TKU Magazin TV Youtube Kanalımızda Canlı Yayınlarımız Devam Ediyor.

TKU MAGAZİN DİJİTAL YAYINI VE TKU MAGAZİN TV YOUTUBE KANALIMIZLA HARMANLADIĞIMIZ  YAYIN ÇALIŞMALARIMIZA YARIN 10.08.2024 tarihinde  11:00 -11:30 c arası yapacağımız programımızı izlemenizi tavsiye ediyoruz..

Net Medya Yayıncılık olarak TKU Magazin TV Youtube Kanalında Canlı yayınımızın Konuğu 23-26 Ekim  2014 tarihlerinde, İzmir İZFAŞ fuar alanında gerçekleşecek ,yerli imalata ivme kazandıracak Arustek  (Araç üstü Ekipmanları İş Makinaları ve Teknolojileri)fuarının organizasyonunu  üstlenen KartepeGroup firmasının koordinatörü Şener Meral ile birlikte fuarın firmalara kazandıracağı avantajlarını, katılmak  isteyen  firmalara katkısını ,genel olarak ele alacağiz.Yarın saat 11:00 ile 11:30 arası TKU Magazin Youtube kanalımızda  canlı yayını gerçekleştireceğimiz Programını izlemeyi unutmayın ,saatlerinizi ayarlayın. https://www.youtube.com/watch?v=KwUhJSEHJgg&t=1s

 

 

Devamını oku

Trend olan